Support2017-01-12T10:25:28+00:00

Support

Én af årsagerne til, at mange af Apps Peoples kunder har valgt netop os, er vores supportafdeling. De har, i deres tidligere løsninger, ofte oplevet, at der ikke har været mulighed for at kontakte en dansktalende person og få support midt i en hektisk hverdag. Derfor har vi i Apps People opbygget en supportafdeling med de mest erfarne og serviceorienterede eksperter, der findes – og de er klar til at hjælpe døgnet rundt.

For slutbrugere (1st line)

G Suite support for brugere er en daglig support for alle i virksomheden, og der kan ringes ubegrænset til os. Vi svarer på alle de spørgsmål lige fra nulstilling af kodeord og generelle spørgsmål til brugen af Googles produkter, til mere avancerede henvendelser såsom integrationer til andre IT-systemer eller oplevelser med fejl.

Vi tager telefonen inden for 30 sek.

Ringer du til vores support, tager vi telefonen inden for 30 sekunder. Ved supportopkald guider vi brugeren gennem telefonen. Er det ikke nok til at løse problemet, eller har brugeren brug for yderligere hjælp, kan vi overtage brugerens skærm med fjernstyring og på den måde besvare spørgsmålet eller afhjælpe fejlen.

For IT-afdelingen (2nd line)

Få svar på selv de sværeste spørgsmål

G Suite support for IT-afdelingen er en daglig support for virksomhedens IT-ansatte, når de ikke selv kan hjælpe deres brugere. Det er typisk mere tekniske henvendelser eller fejlmeldinger, der behandles her. De fleste virksomheder vælger denne løsning, hvis de har en IT-afdeling i virksomheden.

Få hjælp af certificerede Google-teknikere

De teknikere, der håndterer henvendelser fra IT-afdelingen, er certificerede G Suite-teknikere – og er blandt de dygtigste i Europa. De har derfor stor erfaring i at afhjælpe selv meget krævende problemstillinger.

 

Vores kunder siger

Arkitema har, siden implementeringen af G Suite i april 2011, vækstet fra ca. 180 medarbejdere i Danmark til 500+ medarbejdere i hele Norden. Apps People og G Suite-platformen har bidraget væsentligt til, at etableringen af de nye kontorer i Norden er blevet en succes. Apps People har bidraget med professionel samarbejde og service og, ikke mindst, gode kurser i Google for Work til medarbejderne.

Michael Morgen, IT Chef, Arkitema Architects