Migrering2017-01-25T09:27:32+00:00

Migrering

Sov trygt, mens vi sikrer dine data

Tillykke! Du har valgt G Suite som din nye kommunikationsplatform. Men hvad med al den data du har liggende i dit gamle system?

Brugerne i dit gamle system er typisk tilknyttet data fra mail, kalender, kontaktpersoner og lignende, som ikke må gå tabt. Men bare rolig – vi overflytter alt data fra dit gamle system til G Suite, så du ikke skal starte forfra med løsningen.

Vi er eksperter i at flytte virksomheders data, uanset om de kommer fra en mailserver eller en virksomhed, der kun har haft ét mailprogram hos den enkelte bruger.
Vi starter typisk migreringen om eftermiddagen, så det hele er klar til brug, når medarbejderne møder dagen efter.

Har du spørgsmål til migrering eller andet, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 20 69 69.

Vores kunder siger

Hos Poda Hegn er det vigtigt, at kommunikationen til kunderne samt internt foregår gnidningsfrit. Vi valgte G Suite hos Apps People, da det er vigtigt for os, at vi nemt og hurtigt kan dele dokumenter mellem hinanden samt på en hurtig og overskuelig måde har synkroniserede kalendere. En vigtig detalje er også, at alt kan foregå via PC og smartphone, uden at der opstår problemer med synkroniseringen.

Jean Jensen, Webmaster, Poda

Poda Hegn er i dag Danmarks førende og markedsledende hegnsleverandør. Poda Hegn består af ca. 100 medarbejdere fordelt hos 35 forhandlere i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Holland.