Referencer

Vi bliver så glade, når vores kunder har en god oplevelse med vores service og giver sig tid til at skrive et par ord. Her er nogle af de udtalelser, vi har fået fra vores kunder:

 

Berlingske Media

Berlingske Media har igennem mange år haft et tæt samarbejde med Apps People, hvor forholdet er både yderst professionelt og på samme tid personligt. Det giver et godt og fleksibelt samarbejdsklima med en super god service og en proaktiv sparring.

Anne Bindholt, IT Service Manager, Berlingske Media

Dansk Golf Union

Apps People’s telefoniske support og rådgivning er altid venlig, imødekommende. Vi oplever, at vores problemer, store som små bliver taget alvorligt, og løst så hurtigt det er muligt inden for Apps People’s ansvar.

Anne Skaarup Administrationschef, Dansk Golf Union

RTM Insurance Brokers

Apps People har været det rigtige valg for RTM. Professionelle supportere som yder optimal kundeservice, hjælper med at få løst problemer og som altid har et kvalificeret svar på de stillede spørgsmål.

En god samarbejdspartner hvor sagerne altid bliver løst hurtigt og effektivt. 

Niaz Alijani Hassanlouei, IT – Direktør, RTM/IT-ShareVision

Euro-Transfers EU

I 2013 besluttede vi os for at flytte alle vores Google-aktiviteter til skyen med G Suite. For os ukyndige var det en stor beslutning, hvor det fæle spøgelse hele tiden kom op – hvad nu hvis. En god dialog med Apps Peoples supportteam har fra første dag givet sikkerhed og ro i maven over den store beslutning at dele data og kommunikation fra skyen. Vores fire kontorer i Europa og personale på hjul benytter denne delte data dagligt og det fungerer perfekt. Når der en sjælden gang er behov for en catch up – er supportteamet hjælpsomme og professionelle.

En yderst rentabel ROI med denne samlede løsning i skyen frem for traditionelle server løsninger.

Bjarne Petersen, IT-ansvarlig Euro-Transfers EU

Nortlander

Vi har være kunde hos Appspeople i 6 år. Det har altid været en fornøjelse at arbejde med Appspeople. De svarer altid med det samme, og alle opgaver bliver løst hurtigt og til UG. 

Mikhael Melander, Nortlander.dk

Arkitema Architects

Arkitema har, siden implementeringen af G Suite i april 2011, vækstet fra ca. 180 medarbejdere i Danmark til 500+ medarbejdere i hele Norden. Apps People og G Suite-platformen har bidraget væsentligt til, at etableringen af de nye kontorer i Norden er blevet en succes. Apps People har bidraget med professionel samarbejde og service og, ikke mindst, gode kurser i Google for Work til medarbejderne.

Michael Morgen, IT Chef, Arkitema Architects

Bedre Begravelse

Det kan være en udfordring at vænne organisationen til at holde op med at benytte Office-pakken, men til gengæld er Googles mail- og kalenderfunktion helt uovertruffen. Ingen udbydere kommer i nærheden af Apps People på stabilitet og graden af serviceniveau – især set i forhold til prisen.

Peter Holm, Bedre Begravelse

Poda Hegn

Hos Poda Hegn er det vigtigt, at kommunikationen til kunderne samt internt foregår gnidningsfrit. Vi valgte G Suite hos Apps People, da det er vigtigt for os, at vi nemt og hurtigt kan dele dokumenter mellem hinanden samt på en hurtig og overskuelig måde har synkroniserede kalendere. En vigtig detalje er også, at alt kan foregå via PC og smartphone, uden at der opstår problemer med synkroniseringen. 

Jean Jensen, Webmaster, Poda

Poda Hegn er i dag Danmarks førende og markedsledende hegnsleverandør. Poda Hegn består af ca. 100 medarbejdere fordelt hos 35 forhandlere i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Holland.