Services2018-08-07T17:44:07+00:00

Services

Skræddersyede services

Apps People leverer forskellige services inden for opsætning, migrering, undervisning og support af G Suite. De forskellige services kan vælges frit og uafhængigt af hinanden, så vi kan sammensætte præcis den løsning, der passer til jeres behov.

 

G Suite fra A til Z

Overlad det bare til os

G Suite fra A til Z er for virksomheder, der ønsker, at Apps People håndterer alt i forhold til implementering af G Suite i deres virksomhed.

Hvad er vigtigt for jer?

Vi starter med et møde for at klarlægge, hvilke faktorer der er vigtige i virksomheden for en succesfuld implementering. Vi tager både stilling til det tekniske, men også virksomhedens processer og forandringen for brugerne ved skiftet til G Suite. Nogle virksomheder kræver desuden, at installationen skal gennemføres om aftenen eller natten for at være succesfuld.

Hvordan gør vi?

Grundlæggende tages der udgangspunkt i følgende hovedgrupper:

  • Hvilke data skal overflyttes?
  • Hvilke systemer skal implementeres?
  • Hvornår skal overflytningen gennemføres?
  • Hvordan skal der kommunikeres overfor brugerne?
  • Træning af brugere
  • Træning af administratorer
  • Hvordan håndteres go-live?

Har du spørgsmål til supporten eller andet, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 20 69 69 eller via mail på info@appspeople.dk.

 

 

Vores kunder siger

Hos Poda Hegn er det vigtigt, at kommunikationen til kunderne samt internt foregår gnidningsfrit. Vi valgte G Suite hos Apps People, da det er vigtigt for os, at vi nemt og hurtigt kan dele dokumenter mellem hinanden samt på en hurtig og overskuelig måde har synkroniserede kalendere. En vigtig detalje er også, at alt kan foregå via PC og smartphone, uden at der opstår problemer med synkroniseringen.

Jean Jensen, Webmaster, Poda

Poda Hegn er i dag Danmarks førende og markedsledende hegnsleverandør. Poda Hegn består af ca. 100 medarbejdere fordelt hos 35 forhandlere i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Holland.