Om os

Hos Apps People A/S hjælper vi virksomheder med at effektivisere deres samarbejde på kryds og tværs i organisationen. Det gør vi ved hjælp af kommunikationsløsningen G Suite, tidligere kendt som Google Apps for Work.

G Suite består af en palet af intelligente apps – du kender måske apps som Gmail, Docs og Drev – der er designet til at gøre det lettere at samarbejde i realtid.

Apps People startede, fordi mange af os allerede brugte G Suite og syntes, at det var intet mindre end fantastisk – og at alle virksomheder da burde bruge det. I 2007 stiftede vi derfor Apps People og gik sammen med Google for at vise organisationerne, hvor stærkt et produkt G Suite er, og hvordan de får mest muligt ud af de tjenester, G Suite tilbyder.

Hos Apps People arbejder vi udelukkende med Googles cloud-løsninger. Det er der ikke mange virksomheder som os, der gør, og det er det, der gør os specielle. Vi er specialiser på området, og vi tilbyder derfor en dybere og bredere viden omkring produkterne.

Siden 2007 er vi blevet en af Europas førende leverandører af G Suite og er certificerede inden for både G Suite og Google Vault.

Vi gør meget ud af at hjælpe vores kunder i skiftet til G Suite, så overgangen bliver så nem som muligt. Vi guider og rådgiver, så selv virksomheder uden de store IT-kompetencer kan få fuldt udbytte af fordelene.

Det betyder, at vores kunder roligt kan overlade deres IT til os og i stedet fokusere på forretningen. Det, vi leverer, gør livet nemmere for vores kunder. Skal vi også gøre livet nemmere for dig?

Vores kunder siger

Berlingske Media har igennem mange år haft et tæt samarbejde med Apps People, hvor forholdet er både yderst professionelt og på samme tid personligt. Det giver et godt og fleksibelt samarbejdsklima med en super god service og en proaktiv sparring.

Anne Bindholt, IT Service Manager, Berlingske Media